I din trygghet och vår säkerhet vilar
basen för hela vår verksamhet

Vi lägger ner mycket hjärta och arbete på att du ska känna dig trygg med oss.

Bra arbetsvillkor för personalen, kollektivförsäkringar och hantering av nycklar är bara några exempel. Det är det som lägger grunden för en bra relation med dig.

PERSONAL SOM TRIVS, ÄR ERFARNA OCH STANNAR LÄNGE

 

Ett långsiktigt samarbete och varaktig kvalitet handlar först och främst om våra medarbetare.

Att de mår bra och trivs på sitt arbete är en förutsättning för att vi ska kunna leverera våra tjänster efter dina önskemål. Därför har vi kollektivavtal genom arbetsgivarorganisationen Almega som ser till att personalen har rätt försäkringar.

Kollektivavtalet försäkrar dig också om att vi inte underbetalar våra anställda och att de har rätt kompetens för att utföra tjänsterna på ett riktigt sätt.

VÅRA FÖRSÄKRINGAR ÄR DIN
TRYGGHET

Att du som kund känner dig trygg med våra städtjänster är A och O. Därför är vår verksamhet försäkrad på en rad olika sätt. Försäkringen innefattar bland annat egendomsförsäkring och ansvarsförsäkring för vårt ansvar som leverantör i just din bostad.

All vår personal är också försäkrad av oss som företag. Dels genom vårt kollektivavtals olika försäkringar, och dels för olycksfall i arbetet. 

BAKGRUNDSKONTROLL AV ALL
PERSONAL

Vi lägger stor vikt vid att du som kund ska känna dig trygg med att släppa in oss i ditt hem, därför begär vi alltid utdrag ur belastningsregistret för samtliga anställda och de signerar särskilda avtal gällande hantering av nycklar och kunduppgifter.

All vår personal är också försäkrad av oss som företag. Dels genom vårt kollektivavtals olika försäkringar, och dels för olycksfall i arbetet. Det betyder att om en skada skulle inträffa i ditt hem, till följd av det vårt arbete, har vi sett till att ha rätt försäkringar som täcker upp för det.

DITT AVTAL MED OSS

Avtalet mellan oss är en viktig del och det beskriver hur vi ska ta ansvar och leverera tjänsterna på ett korrekt och säkert sätt.

Läs avtalet i sin helhet här.

Beställ direkt eller ring

010 – 209 70 08

så berättar vi mer. Du når oss alla vardagar kl 7-12 och 13-16. Välkommen!

Beställ städtjänst

Hos oss är dina önskemål som kund i fokus

 Vi städar som du vill, när du vill och så ofta som du vill.
Vi har 10 års erfarenhet av hemservice i 20 svenska städer.