Trappstädning för företag

Att gå in på nystädat golv och genom en väl städad trappuppgång gör besöket till en positiv upplevelse.

Regelbunden städning förlänger livslängden och minskar behovet av underhåll av ditt trapphus. Kontinuerlig trappstädning ökar trivseln för både anställda och besökare. Trappstädning för företag minskar risken för t.ex halkolyckor och minskar mängden damm, pollen, smuts och mycket mer som gärna samlas i ett trapphus. Onödigt slitage blir ett minne blott och ett rent trapphus bidrar estetiskt med ett rent intryck. På EC Life har vi lång erfarenhet av trappstädning för företag.

 

 

Olika typer av trapphus kräver olika typer av skräddarsydd trappstädning. Vi har kunskapen och utrustningen att vårda ditt trapphus, allt från äldre trähus till moderna trapphus med många fönster. Genom väl utförd trappstädning med hög kompetens får du ett trapphus i nästan nytt skick.

Vi erbjuder servicelösningar inom lokalvård, fastighetskötsel och mycket annat över hela Sverige. Våra kunder är allt från statliga myndigheter till mindre lokala företag.

På Company Staff är vi medvetna om att varje kund har egna specifika krav och önskemål och skräddarsyr därför upplägget så att det passar just er verksamhet.

Vi arbetar flexibelt och med era önskemål i fokus.

Beställ direkt eller ring

010 – 209 70 08

så berättar vi mer. Du når oss alla vardagar kl 7-12 och 13-16. Välkommen!

Beställ städtjänst

Hos oss är dina önskemål som kund i fokus

 Vi städar som du vill, när du vill och så ofta som du vill.
Vi har 10 års erfarenhet av hemservice i 20 svenska städer.