Längtar du efter att göra något nytt på din lediga tid?

Vara mer aktiv eller ta det lugnt mer? Vi städar som du vill, när du vill och så ofta du vill – medan du gör precis vad du vill. Med EC Life blir dagarna längre och friheten större.

VÅR VISION

EC Life erbjuder tjänster inom hemservice och företagsservice. Vår vision är att erbjuda dig, din familj och din arbetsplats en mer harmonisk vardag, så att du ska få ägna dig mer åt det du vill och att livet ska kännas lite enklare och bättre att leva.

PERSONAL SOM TRIVS, ÄR ERFARNA OCH STANNAR LÄNGE

Ett långsiktigt samarbete och varaktig kvalitet handlar först och främst om våra medarbetare.

Att de mår bra och trivs på sitt arbete är en förutsättning för att vi ska kunna leverera våra tjänster efter dina önskemål. Därför har vi kollektivavtal genom arbetsgivarorganisationen Almega som ser till att personalen har rätt försäkringar.

Kollektivavtalet försäkrar dig också om att vi inte underbetalar våra anställda och att de har rätt kompetens för att utföra tjänsterna på ett riktigt sätt.

Vår resa – med 10 års erfarenhet!

Med EC Life går resan vidare mot nya mål och utmaningar. Våra idag drygt 100 anställda kommer kunna leverera hushållnära tjänster i och kring hemmet med ett bredare utbud – fortfarande med städningen som bas men också inom nya servicetjänster som vi introducerar under 2019. Detta gör att vi blir ännu starkare och kan hjälpa dig på flera olika sätt med allt det där som behöver göras för att livet och vardagen ska fungera hemma.

Genom att bli EC Life kan vi leverera en ännu bättre tjänst och låta dig som kund ta del av de positiva effekterna som de nya tjänsterna kommer att innebära. Med lång erfarenhet i branschen, gott renommé och många goda referenser ser vi fram emot att få chansen att hjälpa just dig. Vi underlättar ditt liv och dina utmaningar i vardagen i och kring hemmet – så att du helt enkelt kan leva livet lite enklare och lite bättre, ett EC Life.

Beställ direkt eller ring

010 – 209 70 08

så berättar vi mer. Du når oss alla vardagar kl 7-12 och 13-16. Välkommen!

Beställ städtjänst

Hos oss är dina önskemål som kund i fokus

 Vi städar som du vill, när du vill och så ofta som du vill.
Vi har 10 års erfarenhet av hemservice i 20 svenska städer.