Längtar du efter att göra något nytt på din lediga tid?

Vara mer aktiv eller ta det lugnt mer? Vi städar som du vill, när du vill och så ofta du vill – medan du gör precis vad du vill. Med EC Life blir dagarna längre och friheten större.

VÅR VISION

EC Life är ett registrerat varumärke som erbjuder olika hemservicetjänster. Vår vision är att erbjuda dig och din familj en mer harmonisk vardag, så att du ska få ägna dig mer åt det du vill och att livet ska kännas lite enklare och bättre att leva.
Verksamheten, inom ramen för EC Life, bedrivs av systerföretagen Sweden Company Staff AB och Servicevitaminen AB.

PERSONAL SOM TRIVS, ÄR ERFARNA OCH STANNAR LÄNGE

Ett långsiktigt samarbete och varaktig kvalitet handlar först och främst om våra medarbetare.

Att de mår bra och trivs på sitt arbete är en förutsättning för att vi ska kunna leverera våra tjänster efter dina önskemål. Därför har vi kollektivavtal genom arbetsgivarorganisationen Almega som ser till att personalen har rätt försäkringar.

Kollektivavtalet försäkrar dig också om att vi inte underbetalar våra anställda och att de har rätt kompetens för att utföra tjänsterna på ett riktigt sätt.

Beställ direkt eller ring

010 – 209 70 08

så berättar vi mer. Du når oss alla vardagar kl 7-12 och 13-16. Välkommen!

Beställ

Längtar du efter att göra nåt nytt på din lediga tid?

Vara mer aktiv eller ta det lugnt mer? Vi städar som du vill, när du vill och så ofta som du vill – medan du gör precis vad du vill. Med EC Life blir dagarna längre och friheten större. Vi har 9 års erfarenhet av hemservice i 20 svenska städer.