fbpx

Aktuella kampanjer

Kampanj 1 – Hemstädning

Prova hemstädning med 50% rabatt! Boka fyra tillfällen utan bindningstid och få 50% rabatt på första tillfället. För dig som vill ha proffshjälp med städning och andra hushållsnära tjänster.

 

Erbjudandet gäller till 31 mars 2019

 

Kampanj 2 – Storstädning

Boka minst sex timmar och få 10% rabatt! Vi hjälper dig att få det skinande rent ett par gånger om året med en ordentlig storstädning. Bakom elementen och spisen, i bokhyllan och köksskåpen. Du bestämmer.

 

Erbjudandet gäller till 31 mars 2019

 

Kampanj 3 – Flyttstädning

Boka flyttstädning – få 10% rabatt! Lämna flyttstädningen till oss och gör något kul istället. Att flytta till ett nytt hem gör man inte varje dag. Gå all-in och lämna flyttstädningen till proffsen.

 

Erbjudandet gäller till 31 mars 2019

 

Kampanj 4 – Sweden Sport Academy

Vi vill att fler barn ska komma i rörelse! Boka EC Life hemstädning under minst fem tillfällen så bjuder vi på en terminsavgift hos Sweden Sport Academy.

Erbjudandet gäller Knatteskutt, Djungelgympa, Fotbollskul och Star Dance. Du kan också välja ett helt Day Camp eller 1000:- rabatt på en hel lägervecka med Great Camps!

 

Beställ direkt eller ring

010 – 209 70 08

så berättar vi mer. Du når oss alla vardagar kl 7-12 och 13-16. Välkommen!

Beställ

Längtar du efter att göra nåt nytt på din lediga tid?

Vara mer aktiv eller ta det lugnt mer? Vi städar som du vill, när du vill och så ofta som du vill – medan du gör precis vad du vill. Med EC Life blir dagarna längre och friheten större. Vi har 9 års erfarenhet av hemservice i 20 svenska städer.

EC Life Lev Helt Enkelt Logo